Sant Andreu de Llavaneres, 21 de novembre de 2019

Benvolguts pares, mares i tutors,

L’APMA Serena Vall és l’associació sense ànim de lucre de tots els pares, mares i tutors de l’alumnat de l’escola Serena Vall, mitjançant la qual es duen a terme moltes gestions (com per exemple, la contractació del menjador, les activitats extraescolars, etc.) i compres de l’escola (material i instal·lacions), així com la organització de diferents esdeveniments i festes culturals i lúdiques. Addicionalment, es la millor plataforma  per recollir i transmetre les opinions i reflexions dels pares, mares i tutors dels fills del nostre centre. També participem en la presa de decisions del nostre centre, mitjançant un representant en el Consell Escolar.

És important que, com a socis que sou tots vosaltres, tingueu coneixement d’aquestes activitats i, en la mesura que vulgueu, en participeu. 

Per això, el primer Dilluns de cada mes (d’ Octubre a Juny), a les 21h, es realitza una reunió ordinària i, un cop l’ any, es celebra una Assemblea General.

Aquesta és la convocatòria per assistir a l’Assemblea General de l’APMA d’enguany, que es durà a terme el proper dijous, 28 de novembre de 2018, a les 19:30 hores, a la biblioteca de l’escola.

L’ordre del dia serà el següent:

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.
  2. Benvinguda a les noves famílies.
  3. Presentació i activitats de l’APMA.
  4. Estat de comptes.
  5. Anàlisis dels resultats de les proves de competències bàsiques.
  6. Precs i preguntes.

Hi haurà un petit refrigeri per a tothom que hi assisteixi.

Us esperem a tots!!!

Rebeu una salutació cordial

Lorena Martí Arnau

Presidenta de l’APMA Serena Vall